Handelsbetingelser

​Salgs og leveringsbetingelser for Nordfrost køleinventar

Aftaleindgåelse

​For at du kan indgå en aftale med os via websiten skal du lade dig registrere med navn, adresse og e-mail.

Personoplysningerne registreres hos Nordfrost køleinventar og opbevares i 5 år efter din sidste aktivitet på websiten, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne kan ligeledes slettes ved henvendelse vedrørende dette. Personoplysninger gemmes i vores database. Databasen er ikke krypteret og personoplysninger du indtaster på hjemmesiden bliver ikke krypteret under afsendelsen – dog bliver alle informationer vedrørende kreditkort eller betalingskort krypteret både i databasen og under overførslen mellem din computer og vores hjemmeside. Data der ikke er krypteret er din leveringsadresse, evt. faktureringsadresse samt de informationer du indtaster på dine produkter.

Nordfrost køleinventar foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer Nordfrost køleinventar, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Dine oplysninger er sikret, således at det kun er dedikeret personale i administration samt bogholderiet som har adgang til dine personlige informationer. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Nordfrost køleinventar har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nordfrost køleinventar via e-mail info@llelec.dk

Bestilling og priser

​Alle priser på websitet angives ex. og inkl. moms. Ved modtagelse af skriftlig ordrebekræftelse anses ordren for bindende for såvel køber som sælger. Ændringer kan herefter kun ske med sælgers skriftlige samtykke.

Betaling

Varerne sendes fra Nordfrost køleinventar. Ved betaling via bankoverførsel bliver varer først afsendt når betalingen er registreret på vores bankkonto.

I vores e-butik kan du betale med :

– Bankoverførsel
Alle opgivne priser er baseret på underleverandørpriser og på de valutakurser der var gældende på tidspunktet for ordreafgivelsen.

Levering

Nordfrost køleinventar fragtpriser, ved køb af vare, er inkluderet i prisen på den bestilte vare. Nordfrost køleinventar levere varen på aftalte leveringsadresse. På øerne leveres der med Danske fragtmænd. Der kommer ekstra omkostninger ved levering til øer´uden fast broforbindelse. Vi forbeholder os ret til dellevering. Leveringstiden afhænger af lager. Leveringstiden må betragtes som omtrentlige, idet udsving på op til 30 dage stadig må betragtes som værende rettidige. Nordfrost køleinventar er berettiget til at foretage delleverancer.

Fortrydelsesret

NÅR VAREN RETURNERES OG FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES KAN DETTE KUN SKE, SÅFREMT VAREN RETURNERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM DA DU MODTOG DEN. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER DERFOR, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBART AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

NÅR DU UDNYTTER FORTRYDELSESRETTEN SKAL DU SELV BETALE FOR FRAGTEN, NÅR DU RETURNERER VAREN.

HVIS DU HAR KØBT EN VARE VIA INTERNETBUTIKKEN HOS OS, HAR DU OFTEST RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU SKAL BARE RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MODTAGET DEN. DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN NÅR DEN LEVERES ELLER OPDRAGE VAREN TIL POSTVÆSENET – DETTE GÆLDER DOG IKKE PRODUKTER HVOR DER IKKE YDES FORTRYDELSESRET, SOM NÆVNT SENERE I DETTE AFSNIT..

NÅR DU FORTRYDER KØBET TILBAGEBETALES KØBESUMMEN TIL DIG VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK. NÅR NORDFROST KØLEINVENTAR HAR MODTAGET VAREN RETUR OG KONTROLLERET AT DEN LEVER OP TIL BETINGELSERNE FOR AT FORTRYDELSESRETTEN KAN UDNYTTES, VIL NORDFROST KØLEINVENTAR KONTAKTE DIG FOR AT FÅ OPLYST, HVORTIL KØBESUMMEN SKAL RETURNERES.

DER YDES INGEN FORTRYDELSESRET PÅ FØLGENDE PRODUKTER:

BRUGTE/DEMO MODELLER, TJENESTEYDELSER OG VARER, DER SKAL FREMSTILLES ELLER TILPASSES EFTER FORBRUGERENS INDIVIDUELLE BEHOV SÅFREMT UDFØRELSEN, FREMSTILLINGEN ELLER TILPASNINGEN ER PÅBEGYNDT. DET GÆLDER DOG KUN, NÅR DU FORINDEN HAR GIVET SAMTYKKE TIL AT NORDFROST KØLEINVENTAR KAN BEGYNDE UDFØRELSEN MV. INDEN FORTRYDELSESRETTENS UDLØB.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Hvis varen er behæftet med en mangel er kunden berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at man kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Nordfrost køleinventar. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Nordfrost køleinventar, Ålborgvej 4, 9800 Hjørring

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:

Fra Handelsbetingelserne: Nordfrost køleinventar yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nordfrost køleinventar indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller, efter aftale, en evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Nordfrost køleinventar returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Ved reklamation og varereturnering ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer, bedes henvendelse rettet til:

Nordfrost køleinventar, Ålborgvej 4, 9800 Hjørring, Tel: 98 92 30 30, E-mail: info@nordfrostkoeleudlejning.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er et krav at fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

E-markedsføring

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbreve (e-mail-reklamer). Nyhedsbrevene indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm. Nyhedsbreve modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbreve kan du afmelde dig via e-mail info@nordfrostkoeleudlejning.dk med “afmeld” i titlen.

Force Majeure

Ingen af parterne anses for ansvarlige overfor den anden part, for så vidt angår forhold som ligger uden for parternes kontrol, herunder arbejdskonflikt, brand, krig, mobilisering, beslaglæggelse, militærindgriben, oprør, uroligheder, mangel på transportmuligheder eller vareknaphed. Den part der ikke er underlagt force majeure situationen, er berettiget til at hæve aftalen såfremt leveringstid overskrides med mere end 180 dage fra lovet leveringstidspunkt.

Autoriserede
​Kølefirmaer
​Brancheforening

Kølebranchens

​Miljøordning​​

30 års erfaring

Med mere end 30 års erfaring indenfor kølebranchen, får du her en professionel rådgivning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordfrost Køleinventar I/S

Ålborgvej 4, 9800 Hjørring

Klik her for rutevejledning

CVR: 31820960

Kontaktoplysninger

Telefon: 98923030

E-mail: info@nordfrostkoeleinventar.dk

Indhent et tilbud.

Praktisk info

Handelsbetingelser

Lejebetingelser